Tikissä! 20-vuotiaan Anita Korvan lihaksikas paljas ylävartalo keräsi runsaasti huomiota – Näin paljon hiihtäjä nostaa penkistä ja juoksee Cooperin testissä

20-vuotias hiihtäjälupaus Anita Korva on julkaissut Instagramin tarinoissa kuvan, jossa pääosassa on nuoren naisen selkälihakset.

Eräs seuraaja oli kysynyt Korvalta minkä lajin parissa hän olisi, jos ei hiihdon.
Hiihtäjä kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen, että Instagram-tililtään löytyvät yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin vastaukset. Sielä löytyvät myös hänen tuloksensa penkkipunnerruksessa ja esimerkiksi Cooperin testistä.

Korvan Istagramin mukaan hänen ennätyksensä penkkipunnerruksessa on 70 kiloa. Leuanvedossa ennätys on 25 toistoa.

Cooperin testissä eli 12 minuutin juoksutestissä hän on juossut 3 300 metriä. Tuon tuloksen kohdalla nyt 20-vuotias hiihtäjä huomauttaa, että se on saavutettu ”joskus yläasteella”.

Korva saalisti viime talvena alle 20-vuotiaiden MM-kisoista Lahdesta kolme pronssia, mutta epäonnistui ensimmäisissä aikuisten MM-kisoissa Seefeldissä. Hän jäi vapaan sprintin karsintaan ja oli 51:s.

Kuva: Korvan Instagram

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!