Uskoisitko tätä naista 75-vuotiaaksi? Kehonrakennuksessa menestynyt isoäiti päihittää yli 30 vuotta nuoremmat kilpailijat – Antoi tärkeän elämänohjeen nuoremmilleen

© Kuva: Getty Images

Korealainen Lim Jong So on noussut kaikkien huulille tultuaan toiseksi yli 38-vuotiaiden kehonrakennuskilpailussa. Erikoiset tapauksesta tekee se, että nainen on ehtinyt jo kypsään 75 vuoden ikään, kun suurin osa muista kilpailijoista oli noin 40-vuotiaita.

Vuonna 1944 syntynyt isoäiti aloitti salilla käymisen aviomiehensä kuoltua ja selkäahtauman alettua. Hän ei pystynyt enää kävelemään kunnolla oikealla jalallaan, eikä lääkärit antaneet toivoa paremmasta. Hän päätti kuitenkin tehdä asialle jotain.

Salikärpäsen purtua nainen hankki valmentajan, joka puhuit hänet ympäri kilpailemisen suhteen. Hän aikoo jatkaa alalla 80-vuotiaaksi asti ja kannustaa myös muita tavoittelemaan unelmia.

– Kaikilla on haaveita. Jos niistä luopuu iän takia, elämästä tulee merkityksetöntä. Jos haastaa itsensä tavoittelemaan unelmia myös vanhalla iässä, voi elää hyvän loppuelämän. Haluan kuntoilla niin kauan kuin vain pystyn ja mennä niin pitkälle kuin voin, hän kertoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.