Turkulaisottelija Makwan Amirkhanin UFC-kamppailu Shane Burgosia vastaan päättyi pettymykseen. Amirkhani tipahti ottelun kolmannen erän viimeisellä minuutilla kanveesiin jenkkiottelijan iskusarjan seurauksena.

Burgos kruunasi ottelun potkulla päähän, josta seurasi tekninen tyrmäys. Ottelun kulminaatiopiste nähtiin viimeisen erän alkupuoliskolla, kun Burgos osui pitkällä suoralla Amirkhania ohimoon. Suomalainen ei palautunut voimakkaan iskun jälkeen enää täyteen ottelukuntoon vaan joutui lähinnä selviytymään kehässä. Amirkhanin liikkeestä tuli hoipertelevaa ja lyönneistä puuttui voima. Hän yritti kuitenkin viedä sisukkaasti Burgosia oktagonin pintaan loppuun asti, mutta yritykset jäivät lopulta ponnettomiksi.

Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaista vääntöä, joista ensimmäinen menikin selvästi Amirkhanin nimiin. Hän sai Burgosin silmäkulman auki ensimmäisellä iskullaan ja pääsi kertaalleen virittelemään jopa anakondakuristusta.

Tappio oli Amirkhanin UFC-uran toinen. Voittoja Mr. Finlandilla on viisi. Hänellä on nykyistä sopimusta jäljellä UFC:n kanssa vielä kolmen ottelun verran. Ottelu oli siinä mielessä historiallinen, että ensimmäistä kertaa Amirkhani kohtasi niin sanotusti rankatun vastustajan. Kamppailu käytiin legendaarisessa Madison Square Gardenissa.