Annemari Kiekara sijoittui toiseksi Pisan maratonilla Italiassa ajalla 2.41.21. Kilpailun voitti Kroatian Nikolina Sustic, joka ehti maaliin ajassa 2.40.22.

Kiekaran aika on hänen uransa toiseksi nopein. Kuluvan kauden kotimaan tilastossa se on kolmanneksi paras. Kiekaran, 42, ennätys on 2.35.12. Sen hän juoksi 19 vuotta sitten Bostonissa.

Pisan maraton oli Kiekaralta jatkoa syksyn hyville juoksuille. Hän viiletti kolme viikkoa sitten San Sebastianissa puolimaratonin 1.15.55. Pisan maratonilla hän ohitti puolimatkan ajassa 1.19.36.

– Tuntui, että olen hyvässä kunnossa ja halusin tähän väliin jonkun juoksun. Läksin kisaan ilman varsinaista maratonille valmistautumista, mutta hyvin se meni, Kiekara totesi.