Anthony Joshua kerää ylisanoja ennen vuosikymmenen isointa ottelua – Eddie Hearn: ”Näen hänessä jälleen sen pahan pojan, jota rakastan katsoa”

© Kuva: Getty Images
Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!

Anthony Joshua yrittää voittaa takaisin Andy Ruiz Jr:lta tälle menettämänsä IBF-, WBA- ja WBO-liittojen raskaan sarjan MM-vyöt tulevana viikonloppuna Saudi-Arabiassa. Huippuottelua on kuvailtu koko vuosikymmenen isoimmaksi otteluksi raskaassa sarjassa.

Joshuan promoottori Eddie Hearn uskoo, että hänen ”suojattinsa” on iskussa, kun kongi ottelun alkamisen merkiksi kumahtaa. Revanssimieltä ei tarvitse kaivaa syvältä. Hearnin mukaan Joshua on liikenteessä erittäin nälkäisellä mentaliteetillä.

– Rakastan sitä. Hän haluaa tätä niin isosti. Tällä hetkellä AJ on selkä vasten seinää. Hän on valmistautunut otteluun paremmin kuin koskaan, sillä vastassa on kaveri, joka päihitti hänet ja sai AJ:n kanveesiin neljästi Madison Square Gardenissa koko maailman nähden. Hän haluaa takaisin sen, mikä hänelle kuuluu, Hearn pyöritteli Sky Sportsille.

Joshua halusi uusintaottelun välittömästi ilman väliotteluita.

– Tämä on vuoden isoin ottelu. Se on koko vuosikymmenen isoin raskaassa sarjassa. Olen hermostunut ja jännittynyt, mutta myös luottavainen, koska en ole nähnyt AJ:ta vastaavana pitkään aikaan. Hän on valmis ja hän on nälkäinen. Näen hänessä jälleen sen pahan pojan, jota rakastan katsoa, Hearn ylisti.

Hearnin mukaan on hyvä asia, että Joshua on saanut rapaa niskaan nyrkkeilyfaneilta. Asetelma on vaihtunut rakastetusta supertähdestä siihen, että Joshua on nykyisin monien mielestä yliarvostettu. Tämä ajaa rautanyrkkiä Hearnin mielestä uusiin urotekoihin.

– Häntä ei kannata vielä kirjoittaa ulos tästä tarinasta. AJ voi nyt näyttää koko maailmalle, kuka on kuningas. Hänellä on mahdollisuudet siihen, mutta se ei tule olemaan helppoa. Jos hän onnistuu siinä, olen todella ylpeä hänestä. Olen jo nyt ylpeä hänen paluustaan. Kukaan ei ollut ennen loukannut häntä kuten Ruiz.

Joshuan ja Ruiz Jr:n huippukohtaaminen on nähtävissä 7. joulukuuta Suomessa Viaplayn kautta. Ottelu on ostettavissa  Pay-per-view-periaatteella hintaan 49,95€. 

 

Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!