Anthony Joshua opiskelee jo mahdollisesti seuraavaa vastustajaansa: ”Hän käyttää jalkojaan todella hyvin”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

WBC-liiton mestaruusvyötä hallitseva Deontay Wilder kohtaa helmikuussa Tyson Furyn, jonka vuoksi Anthony Joshua mitä todennäköisimmin kohtaa seuraavaksi Kubrat Pulevin tai Oleksandr Usykin. Pulev ja Usyk on nimetty pakollisiksi haastajiksi IBF:n ja WBO:n puolesta.

Joshuan kommenteista käy ilmi, että hän kohtaa mielummin Usykin. 32-vuotias ukrainalainen siirtyi tänä vuonna ylimpään painoluokkaan alemmasta raskaasta sarjasta hallittuaan tätä mielin määrin.

– Yritän kohdata raskaansarjan haastajan maaliskuun lopulla tai huhtikuun alussa 2020. Kun rakennan ennätyksiäni, haluan Oleksand Usykin tasoisten kaverien sanovan minun lyöneen heidät, Joshua heitti.

Brittitähden arviot Usykista osoittavat arvostuksen. Joshua on perehtynyt Usykin ottelutyyliin

– Hän käyttää jalkojaan todella hyvin ja kädet ovat oikeassa paikkaa suojaamassa. Et voi lyödä häntä, koska hän on niin nopea. Jos et saa napattua häntä lähietäisyydelle, lyönnit painuvat ohi.

– Opiskelen jo hänen jalkatyöskentelyään ja käsien sijoittumista lyöntivaiheessa. Aion myös selvitellä asioita Usykista hänen entisiltä vastustajilta.

Usykilla on alla vasta yksi ottelu ylimmässä painoluokassa, kun hän päihitti lokakuussa Chazz Witherspoonin.

– Hän on vielä tutkimusmatkalla raskaassa sarjassa, mutta haluaa ison palan kakusta. Hän on enemmän kuin tervetullut kokeilemaan tätä kanssani, Joshua heitti.

Usykin ja Joshuan kohtaaminen on vielä kuitenkin kaikkea muuta kuin varmaa. Pulevia ei sovi unohtaa ja myös Dereck Chisoraa on povattu samaan kehään Usykin kanssa.

Lähde: Sky Sports

 

 


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS