Dillian Whyte haukkui pystyyn raskaansarjan kilpakumppaninsa: ”Hän on vain pitkä koripalloilija, joka työskenteli McDonald’sissa”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Nyrkkeilyn raskaansarjan tähtikaartiin kuuluva Dillian Whyte kertoi Sky Sportsille suoraan mielipiteensä WBC-liiton mestarinyrkkeilijä Deontay Wilderista. Puheet eivät saavuttaneet hirveän positiivista sävyä. Tämä ei yllätä, sillä Whyte on tehnyt selväksi, että haluaa samaan kehään Wilderin kanssa.

– Uskon, että hän on nähnyt minussa jotain sellaista, miksi ei uskalla kohdata minua. Onko se lyöntieni voima, sitkeys vai aggressiivisuuteni? En tiedä. Minä en häntä pelkää, enkä ole se joka pistää pystyyn ”Pommiryhmä-show’n.” Hän on vain pitkä koripalloilija Alabamasta, joka oli töissä McDonald’sissa. Hän ei ole se paha poika, jota esittää. Ei mitään siitä, Whyte tylytti Wilderia.

Whyte on kulkenut voitosta voittoon edelliset kymmenen ottelua, joten on hyvinkin mahdollista, että hän nousee vielä lähitulevaisuudessa kehään Wilderin kanssa. 28 ottelustaan Whyte on voittanut 27. Hän on hävinnyt vain Anthony Joshualle joulukuussa 2015.

Whyte kohtaa seuraavaksi tulevana viikonloppuna Saudi-Arabiassa puolalaisen Mariusz Wachin. Ottelu on yksi esiotteluista ennen Anthony Joshuan ja Andy Ruiz Jr:n kohtaamista.

Huippuluokan nyrkkeilyilta on nähtävissä 7. joulukuuta Suomessa Viaplayn kautta. Ottelu on ostettavissa  Pay-per-view-periaatteella hintaan 49,95€. 


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!