Nyrkkeilyn raskaansarjan megatähti Tyson Fury pelasti miehen hengen – Paljastaa videolla koko tarinan

© Kuva: Getty Images
Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Nyrkkeilyn supertähti Tyson Fury on paljastanut sosiaalisessa mediassa pelastaneen itsemurhaa hautoneen miehen hengen.

– Vieras ihminen saapui talolleni tänään ja kertoi aikovansa tappaa ittensä, mutta hänen täytysi eka jutella kanssani, Itsekin suurista mielenterveysongelmista kärsinyt Fury kertoi.

– Puhuin hänet yli ajatuksistaan ja kävimme kolmen mailin juoksulenkillä. Hän lähti kotiinsa todella iloisena. Ihmiset älkää tehkö itsemurhaa, elämä hymyilee vielä. Hankkikaa ammattiapua ja lupaan, että pääsette kaikesta yli. Älkää luovuttako, hän jatkoi.

Britti-iskijä vetäytyi itse vuonna 2015 nyrkkeilystä käryttyään dopingista. Mies paljasti silloin medialle kärsivänsä vaikeista mielenterveysongelmista.

Fury luopui suurimmasta osasta mestaruustitteleistään ja katosi täysin julkisuudesta.

– Menin joka päivä sänkyyn toivoen, että en heräisi enää aamulla. Olen kuitenkin elävä todiste siitä, että kuka tahansa voi nousta pohjalta, hän kertoi myöhemmin.

– On paljon ihmisiä, jotka kärsivät mielenterveysongelmista ja ajattelevat jokaisen päivänsä olevan harmaita. Elämä voi kuitenkin muuttua taas paremmaksi ja voit alkaa nauttia pienistä asioista jälleen, Fury kertoi.

Fury myönsi, ettei tiennyt mikä sai hänet alun perin sairastumaan masennukseen.

– En osaa arvioida tarkkaan, mikä johti masennukseeni. Olin rikas, menestynyt, nuori, terve ja minulla oli perhe sekä kuuluisuutta. Kaikki, mitä mies voisi toivoa ja olin silti masentunut.

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!