Soppa syntymässä? Iivo Niskanen järkyttynyt vanhan suksitallinsa tylystä toiminnasta – IL: Ex-pomo hämmästelee suomalaisen väitettä: ”Hän ei ymmärtänyt koko asiaa”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Hiihtopiireissä on ollut tapana, että urheilija saa pitää arvokisavoiton tuoneen suksiparin muistonaan, vaikka vaihtaisikin suksimerkkiä jossakin vaiheessa.

Iivo Niskanen paljasti jättäneen muutaman parin suksikalustostaan itselleen tallinvaihdon jälkeen Rossignolilta Fischerille. Suksitalli vaati kuitenkin myös nämä sukset myöhemmin takaisin. Niskanen kertoi tyrmistyneensä tästä.

– Käytetyillä suksilla ei ole enää arvoa. Ainoa arvo olisi ollut tunnearvo minulle. Tämä oli iso pettymys minulle, hän kertoi Ilta-Sanomille.

Niskanen olisi halunnut pitää ainakin Sotshin ja Korean olympiakultaparit, Lahden MM-kisojen kultasukset ja uran ensimmäisen maailmancupin voiton tuoneet kapulat.

– On normaalia, että kaikki sukset kerätään pois. Iivo halusi pitää mestaruussukset itsellään, mutta halusimme käyttää ne ensin tehtaallamme tarkistuksessa, Rossignolin tallipäällikkö Simon Caprini selventää iltalehdelle.

– Hän ei ymmärtänyt koko asiaa, siinä syntyi väärinkäsitys. Kun sukset olivat käyneet tarkistuksessa, hänellä olisi ollut mahdollisuus saada haluamansa voittoparit takaisin. Mutta Iivo ei enää halunnut niitä.

Niskanen itse kertoo kuitenkin asian eri tavalla Iltalehdelle.

– Aika outo väite. Miksi niitä ei haluaisi museoida? Olen valmis ottamaan ne takaisin, Niskanen kommentoi.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!