Vuosikymmenen nyrkkeilyotteluun valmistautuva Andy Ruiz Jr. kertoi oman mielipiteensä laihtumiskohuun – paljasti, minkä verran paino on oikeasti pudonnut

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Andy Ruiz Jr. yrittää pitää Anthony Joshualta voittamansa kolme raskaan sarjan mestaruusvyötä, kun kaksikko kohtaa uudelleen tulevana viikonloppuna Saudi-Arabiassa. Kumpikin ottelijoista on raporttien ja kuvien perusteella kovemmassa kunnossa kuin kesän ottelussa.

Meksikolaisessa Ruizissa huomio on kiinnittynyt miehen selvästi hoikentuneeseen olemukseen. Muun muassa nyrkkeilylegenda Mike Tyson on ihmetellyt, miksi Ruiz on lähtenyt muuttamaan toimivaa sapluunaa.

Ruiz kertoi nyt oman mielipiteensä syntyneestä kohusta.

– Ihmiset sanovat, että olen menettänyt liikaa painoa, ja että en olisi sitä myöden vahva. Olen oikeasti laihtunut vajaat neljä kiloa siitä, mitä painoin kesäkuun alussa. Tulen olemaan samanlainen. Olen edelleen vahva, Ruiz kommentoi Sky Sportsille.

Hän on noteerannut, että myös Joshua on fyysisesti iskussa.

– AJ on aina ollut hyvässä kunnossa. Hän on aina näyttänyt todella hyvältä ja revityltä.

Meksikolainen on kuitenkin itsevarma ottelun alla.

– Tein historiaa jo kesällä New Yorkissa. Nyt aion tehdä historiaa myös täällä Saudi-Arabiassa, Ruiz uhosi.

Joshuan ja Ruiz Jr:n kohtaaminen on nähtävissä 7. joulukuuta Suomessa Viaplayn kautta. Ottelu on ostettavissa  Pay-per-view-periaatteella hintaan 49,95€. 

Lähteet: Sky Sports, Daily Star

 

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!