Nyt meni yli! Kaksi joukkorähinää samassa ottelussa – Videolla näkyy, kuinka pelaaja lyö mailalla vastustajaa, peräti yhdeksän rettelöitsijää ajettiin lopulta kentältä

© Kuva: Getty Images

Tunteet kuumenivat Venezuelassa vime keskiviikkona oikein kunnolla, kun Águilas del Zulia -joukkueen baseballpelaaja Alex Romero löi siepparia kaksi kertaa mailalla. Tilanteesta seurasi joukkorähinä, joka oli ottelussa jo toinen.

Yhdysvaltojen MLB-sarjassakin pelannut Romero suuttui, kun Caribes de Anzoáteguitsin syöttäjä Angel Nesbittin heittämä pallo osui häneen. Hän suuttui tilanteessa kuitenkin siepparille Gabriel Linolle, jonka seurauksena joukkueiden vaihtopenkit ryntäsivät kentälle.

Jo aiemmin ottelussa koettiin pienimuotoinen yhteenotto, kun Caribesin pelaaja sai pallosta lyöntivuorossaan. Molempien joukkueiden pelaajat ryntäsivät silloinkin kentälle, mutta tappelu antoi odottaa seuraavaan vuoropariin.

Ottelun aikana peräti yhdeksän pelaajaa ajettiin kentältä.