Roger Federer ja Novak Djokovic ylivoimaisiin voittoihin

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Tenniksen legendakaksikko Roger Federer ja Novak Djokovic oli kumpikin omalla tahollaan vauhdissa torstaina Australian avoimissa. Maailmanlistan kakkonen ja kolmonen etenivät ilman minkäänlaisia ongelmia kolmannelle kierrokselle.

Federer ei antanut Filip Krajinovicille mitään mahdollisuuksia, vaan vei ottelun 1,5 tunnissa erin 6-1, 6-4, 6-1. Djokovic voitti omassa ottelussaan lähes täysin samalla kaavalla Tatsuma Iton. Ottelu oli vain yhden pelin tasaisempi, kun erälukemat kirjattiin 6-1, 6-4, 6-2.

Federer kohtaa seuraavalla kierroksella Australian John Millmanin. ja Djokovic jälleen japanilaispelaajan, kun vastaan asettuu Yoshihito Nishioka.

Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!