Tällainen on Valtteri Bottakseen yhdistetty nainen – Australialainen huippupyöräilijä tykkää poseerata kuvissa

© Kuva: Getty Images

Australialaislehti The Advertiser on uutisoinut, että F1-tähti Valtteri Bottas ja huippupyöräilijä Tiffany Cromwell on nähty läheisissä väleissä.

Lehti kuvailee paria erittäin hyviksi ystäviksi ja kertoo kaksikon viettäneen tiiviisti aikaa yhdessä. Valtteri tunnetaan aktiivisena pyöräilyharrastajana. Rivien välissä vihjataankin siihen suuntaan, että seuraavaksi olisi kiva saada tietää, onko ystävyydessä kyse ihan vain treenikaveruudesta.

Cromwell pyöräilee monacolaisjoukkue Canyon-SRAMin riveissä. 31-vuotias on voittanut urallaan mm. voittanut Garrett Lemire Memorial Grand Prix’n, Sea Otter Classic Road Racen ja Omloop Het Nieuwsblad -kisan. Naisten Italian ympäriajossa Cromwell polki yhteen etappivoittoon vuonna 2016.

Valtteri ja uimari Emilia Pikkarainen, 27, ilmoittivat erostaan marraskuussa. Pari ehti olla naimisissa reilut kolme vuotta.

Cromwell on aktiivinen sosiaalisen median käytäjä. Alla kuvia hänen Instagram-sivultaan.