Voittaja MM-otteluun? Robert Helenius kohtaa New Yorkissa voittamattoman ottelijan – ”Olen nyrkkeillyt 22 vuotta tätä varten, ja se on pitkä aika ottaa turpaan”

© Kuva: Getty Images
Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!

Nyrkkeilijä Robert Helenius nousee seuraavan kerran kehään maaliskuun alussa New Yorkissa. Helenius kohtaa 7. maaliskuuta Brooklynissa puolalaisen Adam Kownackin.

– Tämä on yksi viimeisistä mahdollisuuksistani päästä tavoitteeseeni. Olen nyrkkeillyt 22 vuotta tätä varten, ja se on pitkä aika ottaa turpaan.

– Olen keskittynyt yhteen otteluun näin vahvasti viimeksi kun ottelin (ErkanTeperiä vastaan Saksassa. Jos olisin hävinnyt Teperille, en osaa sanoa, olisiko minulla ollut motivaatiota jatkaa, Helenius kertoi Pafille.

Heleniuksen managerin mukaan voitto Kownackista tarkoittaisi mahdollisuutta päästä ottelemaan vyöstä.

– Molemmilla nyrkkeilijöillä on paljon pelissä. Ottelun voittaja saa nimittäin WBA eliminator -aseman, minkä ansiosta hän pääsee ottelemaan MM-tittelistä, manageri Markus Sundman kertoi.

Helenius on otellut ammattilaisena 32 kertaa ja voittanut otteluistaan 29. Voitoista 18 on tullut ennen täyttä aikaa. Kownacki on nyrkkeillyt ammatilaisurallaan 20 ottelua ja voittanut niistä jokaisen. 15 voittoa on kirjattu tyrmäykseksi.

Torstaina Nordiksella HIFK - Ässät! Lunasta talletusbonus!