Espanjasta palannut suomalaiskävelijä jo uransa kuudenteen mestaruuteen – ”Ajattelin, että meno voisi täällä olla aika tukkoista”

© Kuva: Getty Images

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Veli-Matti ”Aku” Partanen voitti uransa kuudennen 5000 metrin kävelyn hallimestaruuden Tampereella ajalla 19.46,57. Partaselle SM-kilpailu oli lyhyt tehoharjoitus 50 kilometrin harjoittelun lomaan.

– Oltiin juuri Jarkko Kinnusen kanssa kaksi viikkoa Espanjassa. Siellä tuli tehtyä paljon kuuden tunnin aerobisia pyörälenkkejä. Niiden ja mäkiharjoitusten jälkeen ajatteli, että meno voisi täällä olla aika tukkoista, mutta valmistava harjoitus meni yllättävän hyvin. Kilpailuun ei löytynyt ihan sama herkkyyttä kuin harjoitukseen, mutta ihan hyvä rypistys, Partanen sanoi.

Partanen palaa kevättalven mittaan Espanjaan kolmen viikon harjoitusleirille. Sen jälkeen hän kilpailee toukokuun alussa Minskissä kävelyn Maailman cupissa eli maajoukkueiden MM-kilpailuissa.

Espoon Tapioiden Joni Hava ja Jaakko Määttänen olivat Tampereella toinen ja kolmas ajoin 20.55,40 ja 21.07,60. Mestaruutta puolustanut Jalasjärven Jalaksen Jarkko Kinnunen oli hyvätasoisen kilpailun neljäs ajalla 21.15,84.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!