Hurske aitoi finaaliin Düsseldorfissa – Neziri karsiutui: ”Läksin heti alussa könyämään”

© Kuva: Getty Images

Reetta Hurske aitoi 60 metrin aitojen kuudenneksi ajalla 8,06 Kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) hallisarjan Düsseldorfin kilpailussa. Voittoon kilpailussa pinkoi Yhdysvaltain Christina Clemons kauden parhaallaan 7,91.

Hurske varmisti finaalipaikan pinkaisemalla alkueristä jatkoon ajalla 8,10. Hurske oli alkuerässään kolmas ja jatkopaikka tuli aikavertailusta.

– Alkuerä oli vähän pirteämpi kuin finaali, mutta aidan ylitys kesti, eli liitelin siinä liikaa. Finaalijuoksu oli ok, vaikka lähtö ei ollut ihan terävin. Vaikka vierellä oli todella terävä lähtijä, siinä pitäisi pysyä kyydissä ensimmäiselle aidalle, Hurske sanoi ja viittasi Christina Clemonsiin.

Neljän startin ja kahden kilpailun jälkeen Hurskeen kauden paras on WA:n kilpailuturneen Karlsruhen kilpailussa perjantaina kolmannen sijan tuonut 8,02.

– Vaikka ajat olivat nyt huonoja, ei ole syytä huoleen, kun tietää, että noista ajoista saa pienillä parannuksilla pois sadasosia. Erityisesti aidan ylitystä pitää parantaa, Hurske sanoi.

Neziri: Juoksu lähti heti hajoamaan

Nooralotta Neziri oli omassa alkuerässään viides ajalla 8,15, joka ei riittänyt jatkoon. Finaalipaikka jäi kahden sadasosan päähän.

– Oli ihan hyvä fiilis, mutta jotenkin läksin heti alussa könyämään ja juoksu lähti hajoamaan. Onneksi se ei ollut kauden avaus. Nyt on kuitenkin hyvä aika alla Karlsruhesta. Pieni pettymys tuo oli, kun edellisen kisan tulosta läksin parantamaan, mutta kausi jatkuu Puolassa, Neziri sanoi.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.