Lotta Harala starttasi pitkästä aikaa hallissa

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Pyrinnön aitajuoksija Lotta Harala avasi hallikautensa Ranskassa Mondevillen kansainvälisissä kilpailuissa. Harala osui napakasti ensimmäiseen aitaan ja tuli 60 metrin aitajuoksun alkuerästä maaliin ajassa 8,38, joka ei kantanut finaaliin.

– Jäin tosi paljon lähdössä, lähdin kiskomaan muita kiinni ja kaadoin ensimmäisen aidan oikein kunnolla. Sain kuitenkin aitavälit juoksun lopussa kulkemaan hyvin, Harala totesi.

Harala on viimeksi juossut täysipainoisen hallikauden talvella 2018. Silloin syntyi oma ennätys 8,17. Nyt hänellä on takanaan onnistunut syksyn ja talven harjoittelujakso.

– Hallikauden tavoitteena minulla on oikeastaan vain saada kilpaileminen alkuun, sitten on kesällä taas helpompi startata kisoihin. Koen, että olen aika hyvässä kunnossa ja kesäksi hyvin aikataulussa, Harala sanoi.

– Harmi vaan kun jouduin aloittamaan hallissa näin isoista kilpailuista. Minun piti juosta jo viikko sitten Malmössä, mutta ne kilpailut jäivät noroviruksen takia väliin.

Mondeville, Ranska:

Kv. hallikilpailu:

Naiset, 60 m aj: 1) Cyrena Samba-Mayela Ranska 8,01.

2. alkuerä: 1) Tiffani McReynolds USA 8,20 … 5) Tanja Kokkonen Suomi 8,78. – 3. alkuerä: 1) Samba-Mayela 8,01 … 4) Lotta Harala Suomi 8,38.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.