Tampereen SM-hallien päätöspäivän odotetuimmasta lajista, naisten 60 metrin aitojen finaalista suli terää, kun Tampereen Pyrinnön Reetta Hurske siirrettiin vilppilähdön takia sivuun.

Hurskeen poissa ollessa Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Nooralotta Neziri voitti uransa yhdeksännen SM-hallien mestaruuden alla 8,07.

– Omasta mielestäni läksin paukusta, ankarasti pettynyt Hurske harmitteli.

Neziri yritti sulkea tapahtuman mielestään, mutta ilman huippuvastusta edellytyksiä toiveissa olleeseen SE:n tavoitteluun ei ollut.

– Minä otin riskin, kun kilpailin Berliinissä kaksi päivä sitten ja sen jälkeen tuli vielä matkustaminen päälle. Huippuaikaan olisi tarvinnut kovan kilpakumppanin viereen, Neziri sanoi.

Neziri yritti keskittyä heti ensimmäisen lähtöyrityksen jälkeen uuteen starttiin, mutta toivoi samalla, että Hurske ei olisi se juoksija, joka joutuu pois finaalista.

– Ajattelin, että please älä lähde ulos, Neziri muisteli.

Toiseksi kilpailussa aitoi Tampereen Pyrinnön Lotta Harala kauden parhaallaan 8,28. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Julia Enarvi oli kolmas ajalla 8,47.

Lähde: Urheiluliiton tiedote