Ohhoh! Ruotsalainen olympiaurheilija on tehnyt suuren paljastuksen – ”Olen aina ollut nainen, mutta teeskentelin olevani mies”

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Ruotsalainen Ex-seiväshyppääjä Martin Eriksson paljasti Kommentatorerna-podcastissa, että eli läpi urheilu-uransa ja pitkään sen jälkeenkin suuren salaisuuden kanssa.

– Olen aina ollut nainen, mutta teeskentelin olevani mies. Viisi vuotta sitten ajattelin, että en jaksa enää. Se oli mennyt liian pitkälle ja minun oli tehtävä jotain, mies kertoi Aftonbladetin mukaan.

Eriksson kävi sukupuolenkorjausprosessissa, johon kuului hormonihoitoja ja kasvojen alueen leikkaus. Hän korjasi sukupuolensa myös juridisesti. Edessä on vielä sukupuolielinten leikkaus.

– Yritin urallani kompensoida ja tukahduttaa identiteettiäni olemalla korostetun maskuliininen. Ajattelin, etten tule ulos. Aloin miettiä asiaa ensimmäisen kerran vasta urani päättymisen jälkeen.

Eriksson on nykyään transsukupuolinen ja elää avoimesti naisena. Hänet tunnetaan nimellä Veronica Eriksson.

48-vuotias saavutti urallaan EM-hallikisojen hopeaa vuonna 2000. Hän teki samana vuonna myös uuden Ruotsin ennätyksen 5,80 ja edusti maataan Sydneyn olympialaisissa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!