Sprintteritähti Annimari Korte joutui sairaalaan!

© Kuva: Getty Images

100 metrin aitajuoksun SE-nainen, Annimari Korte, julkaisi kuvan Instagram-tilillään sairaalareissustaan. Hänen päivityksen sijaintina on Jorvin Sairaala.

– Hyvää huomenta ja tervetuloa minun normaaliin elämääni! Ainoa syy, miksi saattaisin jättää harjoitukset väliin olisi se, että joudun ambulanssikyydillä sairaalaan. Ruoka-allergia ja toimintahäiriintynyt ruokatorvi… Viimeksi allergiani aiheuttivat ruuan juuttumisen ruokatorveeni Dohan MM-kisoissa. Sitä tapahtuu minulle vuoden aikana useamman kerran. Ongelma on se, että en voi ottaa allergialääkkeitäni, koska ne ovat urheilijalle kiellettyjen aineiden listalla. En voi ottaa niitä kauden aikana, joten se saa ruokatorveni turpoamaan ja  ajoittain minun on vaikea niellä mitään. Tänään ambulanssissa se aiheutti juuri huolta, mitä minulle voi antaa, jotta en joudu pannaan. Urheilijan elämää…, Korte kirjoitti kuvansa yhteyteen.

– Niille jotka pyytävät minun maistavan edes pienen palan leipää, tai ne jotka kysyvät, miksi huuleni näyttävät ajoittain turvonneilta, sanon ÄLKÄÄ tehkö sitä. Et voi ikinä tietää, mitä toinen ihminen käy elämässään läpi, joten ole kiltti ja kohtelias kaikille. By the way, tänään en skippaa harjoituksia, olen vain myöhässä, positiivisuudesta tunnettu Korte kirjoitti päivityksensä loppuun.

Sprintteritähden tavoitteet ovat suunnattu jo kesän kisoihin, eikä häntä nähty täten viikonlopun SM-halleissa.