Yksi maan aliarvostetuimpia huippu-urheilijoita? Suomalaispelaaja loisti jälleen – Oli kentän kuningas Mestarien liigassa!

© Kuva: Juha Tamminen

Lauri Kerminen pelasi koko ottelun Kuzbass Kemerovon liberona, kun venäläisjoukkue kukisti saksalaisen Berlin Recycling Volleys’n 3-2 ja varmisti paikan lentopallon Mestarien liigan puolivälieriin.

Kerminen nosti ottelussa 19 aloitusta 47 prosentin tehoilla ja taisteli puolustuksessa tuttuun tapaan. Kemerovon kotiottelussa oli Kermistä ja kumppaneita kannustamassa peräti 3000 katsojaa. Kemerovon voitto tuli erin 22-25, 25-19, 25-14, 20-25, 15-8.

Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisellä kierroksella Kemerovo otti neljännen voittonsa ja ylsi lohkossa 12 pisteeseen, mikä tarkoitti, että Kemerovo oli lohkojen paras kakkonen ja pääsi hienosti jatkoon.

Suomen miesten maajoukkueen päävalmentajan Joel Banksin luotsaamalla belgialaisella Maaseikilla ei käynyt yhtä hyvin. Se tuli omassa lohkossaan myös toiseksi, mutta lohkokakkosten vertailussa Maaseik jäi neljänneksi, kun kolme parasta pääsi puolivälieriin. Maaseik otti lohkossa Kemerovon tavoin neljä voittoa, mutta sarjapisteitä kertyi vain yhdeksän.

Viimeisessä ottelussaan Maaseik kukisti kotonaan 3-2 puolalaisen Jastrzebski Wegielin, joka oli jo aiemmin varmistanut lohkovoiton. Maaseikin voittoluvut olivat 25-23, 20-25, 19-25, 25-22, 15-8.

Mestarien liigan puolivälierien otteluparit arvotaan ja puolivälierät pelataan 3.-5.3. ja 10.-12.3.

Puolivälierien joukkueet
Kuzbass Kemerovo, Venäjä
Fakel Novy Urengoi, Venäjä
Cucine Lube Civitanova, Italia
Itas Trentino, Italia
Sir Sicoma Monini Perugia, Italia
Jastrzebski Wegiel, Puola
Zaksa Kedzierzyn-Kozle, Puola
Knack Roeselare, Belgia

Lähde: Lentopalloliitto


Dallas Stars voittoon – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksen tuplana.
3. Lyö 1€ veto Dallas Starsin voitosta ja saat 50.00 jättikertoimen!