UFC:n alemman raskaansarjan mestari Jon Jones on jälleen vaikeuksissa. Mies pidätettiin Yhdysvaltojen Albuquerquessa, mutta on päästetty jo vapaaksi.

Jonesia syytetään päihtyneenä ajamisesta, ampuma-aseen huolimattomasta käytöstä, sekä ajamisesta ilman vakuutusta. Poliisi oli löytänyt myös ladatun käsiaseen Jonesin istuimen alta. Häntä kuullaan oikeudessa 8.4.

Jones on ollut mukana jo useassa kohussa aiemminkin urallaan. Hän jäi vuoden 2014 joulukuussa kiinni kokaiininkäytöstä ja vuosi sen jälkeen menetti kevyen raskaansarjan tittelivyönsä paettuaan poliisia kolarin jälkeen. Hän syyllistyi yliajoon ja törmäyspaikalta pakenemiseen vuonna 2015. Vuonna 2016 Jones sen sijaan sai kilpailukiellon, kun hän oli nauttinut kiellettyjä aineita sisältävää erektiolääkettä. Vuonna 2017 hän jäi kiinni anabolisesta steroidista, menetti tittelinsä ja sai 15 kuukauden mittaisen kilpailukiellon.

32-vuotias kohutähti on voittanut 28 ammattilaisottelustaan 27.

MMA Fighting

@MMAFighting
UFC champion Jon Jones arrested for aggravated DWI, negligent use of firearm in Albuquerque (@DamonMartin) mmafighting.com/2020/3/26/2119…