Muistatko vielä Rocky-elokuvasta tutun Tommy Morrisonin? – Edesmenneen tähden poika on myös huippunyrkkeilijä, vieläpä voittamaton!

© Kuva: Getty Images

Ammattinyrkkeilijä Mckenzie Morrison otti jo uransa 17.voiton tyrmäämällä vastustajansa Keenan Hickmonin lokakuussa Kansas Cityssä.

Raskaassa sarjassa otteleva Morrison ei ole välttämättä kaikille nyrkkeilyn ystäville kovinkaan tuttu, mutta jos etunimeksi vaihdetaan Tommy, saattaa monella jo alkaa raksuttaa.

Tommy Morrison esitti aikanaan Tommy Gunn-nimistä nyrkkeilijää Rocky-elokuvasarjan viidennessä osassa päätähti Sylvester Stallonen rinnalla.

Hän oli myös menestyksekäs nyrkkeilijä ja piti hetken aikaa hallussaan WBO:n raskaan sarjan mestaruusvyötä vuonna 1993. Hän joutui kuitenkin lopettamaan uransa positiivisen HIV-testin seurauksena vuonna 1996. Pitkän tauon jälkeen Morrison palasi kehään vielä kahteen otteluun 2007 ja 2008.

Hän menehtyi vuonna 2013 vain 44-vuotiaana.

Poika-Morrison on otellut urallaan 19 kertaa ja rasitteena on ainoastaan kaksi ratkaisematonta. Hän on voittanut kahdeksan viimeistä kamppailuaan. Tosin yhtäkään merkittävää nimimiestä ei vastustajista löydy.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!