Suomalaishiihtäjät takaisin Suomeen Pohjois-Amerikasta – mäkihypyn maailmancup ohi

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen maastohiihtomaajoukkue matkusti Suomeen Pohjois-Amerikasta torstai-iltana koronavirusepidemian vuoksi. Joukkue ei kilpaile mahdollisissa loppukauden maailmancupin kilpailuissa. Päätökseen vaikutti tilanteen paheminen nopeasti ympäri maailmaa. Yhdysvallat on jo sulkenut matkustajaliikenteen Eurooppaan. Kanada ei vielä ole tehnyt päätöksiä, mutta tilanne muuttuu jatkuvasti.

Myös muut maastohiihtomaajoukkueet ovat tehneet samansuuntaisia päätöksiä. Ruotsin, Britannian ja Tsekin joukkueet palaavat kotiin ja jättävät Québecin kilpailuviikonlopun väliin. Minneapoliksen osakilpailut peruttiin aiemmin ja Kansainvälinen Hiihtoliitto (FIS) tiedottaa muista muutoksista tulevien kilpailujen osalta.

Myös mäkihyppääjät matkustivat torstaina kotiin Norjasta, johon päättyi kauden maailmancup 2019-2020. RAW AIR Tournamentin osakilpailuista peruttiin Trondheim sekä miesten osalta Vikersundin lentomäen viikonloppu. Naisten Venäjän Blue Bird Tour oli myös peruttujen kisojen listalla. Slovenian Planican lentomäen MM-kilpailut 19.-22.3.2020 siirrettiin kilpailtavaksi ensi kaudelle. Keväällä niitä ei hypätä.

Yhdistetyn Continental Cup päättyi Venäjällä myös torstaina. Joukkue saadaan Suomeen suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.