Golfari Paige Spiranac on paljastanut ”Playing A Round With Paige Renee” -podcastissaan julkisuuteen päätyneen alastonkuvan tehneen hänen elämästään helvettiä.

26-vuotiaan amerikkalaisen poikaystävälleen lähettämä kuva päätyi yllättäen vääriin käsiin vuonna 2016. Mies oli eron jälkeen lähettänyt Spiranacin alastonkuvan muutamille ystävilleen. Pian tuntemattomat ihmiset alkoivat ottaa yhteyttä ja hän alkoi stressata, että intiimi kuva vuotaisi internettiin.

– Joka aamu herätessäni katsoin puhelintani ja mietin, olisiko kuvani TMZ:n kaltaisilla juorusivustoilla.

Lopulta alastonkuva vuosi verkkoon ja Spiranac tunsi, ettei koskaan pääsisi sitä pakoon. Spiranacin ex-poikaystävä ei ole koskaan pyytänyt anteeksi kuvan levittämistä ystäväpiiriinsä.

Spiranac oli 2010-luvun alussa golfin yliopistotähti Arizonassa ja San Diegossa. Vuonna 2015 alkanut ammattilaisura katkesi kuitenkin lyhyeen ja edellinen kilpailu ammattilaisena on neljän vuoden takaa. Neidon Instagram-tili jatkoi kuitenkin kasvamistaan ja on tuonut Spiranacille useita yhteistyökumppaneita

Spiranac kertoo päässeensä yli alastonkuvan aiheuttamasta traumasta. Hän poseerasikin Sports Illustrated -lehden maailmankuulussa uimapukunumerossa vuonna 2018.

– Ajattelin, että kun teen sen niin teen sen omilla ehdoillani. Otan kehoni takaisin itselleni.