Upea tulevaisuus edessä! Suomalainen kuulantyöntäjä hurjassa iskussa Tampereella – Kaikkien aikojen kovin hallinoteeraus ikäluokassaan

© Kuva: Getty Images

Nurmijärven Yleisurheilun Aatu Kangasniemi tyrkkäsi 14-vuotiaiden kuulan ykköseksi kovalla voittotuloksella 17,45 Tampere Junior Indoor Gamesin toisena kilpailupäivänä.

Tulos on kaikkien aikojen kovin hallinoteeraus 14-vuotiaiden poikien kuulassa.

– Alkutalven oli tekniikka aika sekaisin, enkä olisi tuolloin tällaista tulosta uskonut tulevan. Viime aikoina olen saanut kuitenkin hyviä työntöjä, joten tiesin, että mahdollisuuksia olisi Suomen ennätys työntää, Kangasniemi totesi.

Kangasniemi on heittojen monilahjakkuus. Viime kesänä poika sinkosi 13-vuotiaiden kolmekiloisen moukarin hurjiin lukemiin 72,34.

– Aika lailla saman verran olen harjoitellut nyt kuulaa ja moukaria. Kaustisilla haen viikon kuluttua voittoa ja pitkiä heittoja, Kangasniemi viittasi moukarin SM-talvikisoihin.

Kangasniemi uskoo, että tulevana kesänä on mahdollista heittää neljäkiloistakin moukaria samoihin lukemiin kuin viime kesänä kiloa kevyemmällä välineellä. Myös kuulassa tavoitteet ovat korkealla.

– Eero Aholan ulkoratojen Suomen ennätys 20,12 on hyvä haaste, Kangasniemi pamautti.

Lähde: Urheiluliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.