Virallista: Kaikki uintiurheilun kilpailutapahtumat on peruttu 31.5. asti

© Kuva: Getty Images

Valtioneuvoston päätösten ja suositusten seurauksena Suomen Uimaliitto on päättänyt peruuttaa Helsingissä 25.–26.3. järjestettäväksi tarkoitetun kansainvälisen Arena Helsinki Swim Meetin. Kilpailuun oli ilmoittautunut noin 650 urheilijaa kuudesta eri maasta.

Arena Helsinki Swim Meet oli ensimmäinen osakilpailu uinnin kolmiosaisessa Nordic Tour -sarjassa. Norjan Bergen peruutti oman osakilpailunsa tiistaina ja Ruotsin Tukholma peruutti osakilpailunsa aiemmin torstaina. Myös nämä kilpailut peruutettin viranomaispäätöksiin nojaten.

Uimaliitto laajensi peruutuksia

Koronaviruksen aiheuttaman tartuntatautiepidemian vuoksi Suomen Uimaliitto päätti peruuttaa myös kaikki Uimaliiton alaiset kilpailut ja ottelut 31.5. saakka tapahtumien henkilömäärästä riippumatta. Nämä peruutukset koskevat Uimaliiton kaikkia lajeja, uintia, uimahyppyjä, taitouintia ja vesipalloa. Uimaliiton luvalla järjestettäviä kansallisia kilpailuja ja SM-sarjojen otteluita ei järjestetä. Myös liittojohtoiset leirit peruutetaan. Ainoa poikkeus on perjantaina 13.3. Helsingin Mäkelänrinteen uintikeskuksessa alkavat uimahyppyjen avoimet nuorten mestaruuskilpailut, näihin kilpailuihin on jo saapunut ulkomaisia osanottajia, ja tapahtuman kokonaishenkilömäärä jää alle 500:n.

Lähde: Uimaliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.