Vuonna 2018 Maailman vahvin mies -kisan voittanut Hafþór Júlíus Björnsson sekä samaisen tittelin vuotta aikaisemmin voittanut Eddie Hall ovat ottaneet toisistaan mittaa somen välityksellä.

Björnsson aikoo rikkoa maastavedon maailmanennätyksen, joka on tällä hetkellä Hallin nimissä. Björnssonin tavoite on nostaa uskomattomat 501 kiloa, kun Hall on onnistunut nostamaan 500 kiloa. Islantilaisen yritys tehdään miehen omalla salilla ja Björnssonin omilla painoilla.

Hall ei pitänyt tästä ja kertoi jo aiemmin, ettei luota islantilaisiin. Luottamuspula johtuu lähinnä voimamieskisoissa nähdyn käytöksen johdosta. Björnssonin tiimi on Hallin mukaan valittanut ja itkenyt kovaaan ääneen joka asiasta. Tavoitteena hyödyn saaminen Björnssonille.

Hall on julkaissut nyt Instagramissa uuden lausunnon, jossa hän tarkentaa sanomisiaan.

– Haluan pyytää anteeksi kommenttiani livelähetyksessä, jossa sanoin, että en luota islantilaisiin. Se oli erittäin huono sanavalinta.

Hall ei epäile Björnssonin kykyjä – mies todennäköisesti pystyy rikkomaan ennätyksen. Mutta saadakseen Hallilta ja suurimmalta osalta maailmaa arvostusta, ennätyskoe tulisi tehdä valvotuissa oloissa yleisön läsnäollessa.