Rene Rinnekangas voitti ensimmäisenä suomalaisena X Gamesin kutsukilpailulla käydyn videokilpailun.

Uskomatonta kautta laskenut Rinnekangas otti ensimmäisen X Games -kultansa monelle jopa yllättävästä paikasta, kun hän voitti erittäin arvostetun, X Gamesin järjestämän Real Snow -videokilpailun.

Hän oli ykkönen sekä tuomariston valinnassa että katsojaäänestyksessä. Kilpailussa kuvattiin määräajassa kaduilla kokonainen lumilautapätkä.

Katso kipailun voittanut video alta:

– Kyllä tämä tuntuu niin huikealta: isoimpia juttuja, joita itselle on käynyt. Oli haastava projekti, pakko myöntää. Tuntui monesti, että saadaanko koko pätkää aikaiseksi, kun oli nilkka kipeänä ja heikko talvi lumen suhteen. Kaikki paikat kun oli mietitty valmiiksi Helsingin suunnalla, mutta eihän sinne lunta tullut kaikki piti uudestaan tehdä. Eihän sitäkään vasta kuin ihan lähipäivinä tajunnut, että olin ensimmäinen suomalainen Real Snow -voittaja. Hurjalta tuntuu kyllä ja otettu fiilis, Rinnekangas kommentoi voittoaan Lumilautaliitolle.