Vapaaotteluliitto UFC oli viimeinen, joka taipui koronarajoitusten edessä ja perui suunnittelut ottelut viime tipassa. UFC-pomo Dana Whitella on kuitenkin jo uutta matoa koukussa. Hänen aiemmin väläyttämänsä suunnitelma otteluiden siirtämisestä syrjäiselle saarelle on nyt tulossa totta.

White vakuutti, että taistelusaari on todellisuutta jo kuukauden kuluessa.

– Kaikki infrastruktuuri on jo rakenteilla ja valmistumassa. Kun pääsemme lähemmäs valmista, alan suunnitella otteluiden sopimista ja kavereiden valmistamista otteluita varten, White puhkui ESPN:lle.

– Voin lisäksi kuljettaa ottelijat paikan päälle jo aiemmin ja he voivat harjoitella siellä. Kunhan kaikki on valmista – odotamme että noin kuukauden päästä – kaverit voivat alkaa harjoitella ja siirtyä sinne.

”Taistelusaaren” sijaintia ei ole kerrottu, eikä White nytkään siitä hiiskunut. Sen sijaan hän ylisti Tachi Palacea Kaliforniassa intiaanireservaatissa, jossa edellinen viime hetkillä peruuntunut otteluilta oli määrä järjestää.

– He olivat valmiita järjestämään sen ja olleet tiukasti linjassa mukana. Kun maailma palaa normaaliksi, Kalifornian tapahtuma tullaan järjestämään Tachi Palacessa.