Aitajuoksun SE-naisen kevät on ollut tapahtumarikas – ”Ei minulla ole aiemmin tällaista ollut”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Hallikaudella Tampereen Pyrinnön Reetta Hurske teki tasaista jälkeä ja pinkaisi parhaimmillaan kolmen sekunnin sadasosan päähän 60 metrin aitajuoksun omasta Suomen ennätyksestään. Kevään harjoituskaudesta ei kuitenkaan tullut jatkumoa hallikaudelle, niin kuin hän toivoi.

– On ollut aika värikäs kevät. Ei minulla ole aiemmin tällaista ollut, Hurske huokaa ja viittaa virusepidemian moninaisiin vaikutuksiin ja selkä- ja takareisivaivoihin.

– Selkä on kipuillut alkuvuodesta lähtien. Se ei varsinaisesti ole haitannut harjoituksissa, mutta vaivaa vapaa-ajalla.  Se on sitä samaa vaivaa, jota minulla on ollut ennenkin, Hurske miettii.

– Hallikauden jälkeen ajatuksena oli tehdä harjoituksissa nopeusjakso, kun olin nopeassa kunnossa. Sitten tuli takareisivaivaa, joka esti kovan juoksemisen kolmen viikon ajan. Kun jalka alkoi taas kestää, tehtiin nopeutta ja voimaa. Nyt pitäisi siirtyä taas nopeusjaksolle.

Vaikka kevät ei ole sujunut toiveiden mukaan, Hurske uskoo, että tulevana kesänä on kaikki mahdollisuudet juosta jatkoa viime kesän kehitykselle.

–  Treenit ovat takareisivaivan jälkeen menneet hyvin. Ei ole ollut mitään ongelmia. Aitatreenejä en ole vielä kauheasti tehnyt, enempi voimaa, Hurske sanoo.

– Tuntuu, että voima tarttuu hyvin. Toivon mukaan se näkyy radalla jo tänä kesänä tai ainakin ensi kesänä, jonne treenaaminen tähtää jo nyt aika paljon. Ensi vuoden maaliskuussa Euroopan hallimestaruuskilpailuista haluan menestystä.

Tokion olympiakisojen siirtyminen ensi vuoteen ja Pariisin EM-kilpailujen peruuttaminen söivät kesän kilpailukaudelta isot maalit, mutta Hurske ei sitä surkuttele.

– Vaikkei kesällä ole kansainvälisiä arvokilpailuja, minulla on siellä yksi Suomen mestaruus puolustettavana, ja siitä en helpolla luovu, Hurske viittaa elokuisiin Turun Kalevan kisoihin.

– Myös syyskuun Ruotsi-ottelu Ratinassa on varmasti hieno tapahtuma.

Lähde: Urheiluliitto


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS