Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Tyson Furylla on edessään varmasti parikin isoa ottelua, mutta perheen sisältä on tullut jo vihjettä siitä, että 31-vuotias Fury voisi harkita vähitellen hanskojen ripustamista naulaan. Mies itse viestittää nyt kuitenkin täysin päinvastaista.

Psyykkiset ongelmansa selättänyt Fury teki komean comebackin ja on nyt hallitseva WBC-liiton maailmanmestari. Manchesterilaissyntyinen Fury vakuuttaa viihtyvänsä kehässä kenties paremmin kuin koskaan ja suunnittelee pitkää jatkoa uralleen.

– Ottelen 40-vuotiaaksi saakka. Olen ajatellut asiaa ja ei minulla kuitenkaan ole paljon muutakaan tekemistä, Fury kuittasi ESPN:lle.

– Joten voin yhtä hyvin jatkaa ottelemista. Enkä sitä paitsi näe ketään, joka pystyisi minut haastamaan.

”The Gypsy Kingin” saldo ammattilaiskehissä on yhä puhdas: 31 ottelusta 30 voittoa ja yksi ratkaisematon. Mies itse nostaa esille edellisen ottelunsa esimerkkinä.

– Pudotin juuri parhaan, joita yleensäkään on. Kovin vastustaja on Deontay Wilder ja kaikki näimme, kuinka hänelle kävi viimeksi.

Muuan Anthony Joshua saattaa olla tästä eri mieltä ja kaksikon kohtaaminen ennemmin tai myöhemmin on varmasti väistämätöntä. Tämän myöntää myös perhe, mutta muuten jatkon suhteen voi tulla hiukan sisäpoliittista kiistelyä.

– Haluan hänen voittavan Anthony Joshuan ja sen jälkeen lopettavan, Furyn vaimo ja parin viiden lapsen äiti Paris sanoi jo aiemmin keväällä.

Furyn isä John on vielä astetta tiukempi omassa mielipiteessään.

– Haluan poikani jättävän kehät heti. Tämä on ollut ylämäkitaistelua hänelle ja hän on tehnyt tarpeeksi. Haluan hänen pistävän uransa pakettiin nyt.