”Enää ei voi naida tyttöjä kuten nuorempana… orgioita, olin hullu” – ikä on avannut Mike Tysonin silmät

© Kuva: Getty Images

Mike Tyson on kellistänyt kehässä lukuisia vastustajia, mutta ”Rauta-Mike” on tunnettu samasta kyvystä myös kehän ulkopuolella ja tarkemmin sanoen makuuhuoneessa. Tysonin kerrotaan – ja saman hän on kertonut itse – viettäneen aikaa yhden päivän aikana sängyssä jopa 15 naisen kanssa uransa alkuvaiheessa.

Nyt Tyson myöntää, että samaan ei ole enää paluuta. Syy ei toki ole mestarin mieskunnossa, vaan yksinkertaisesti rahassa. Tysonille on selvinnyt, että naiset tai tytöt eivät kaivanneet hänen intiimiä seuraansa viehättävän persoonan, vaan rahan takia.

– Enää ei voi naida tyttöjä samalla tavalla kuin nuorempana. Ympärillä ei voi pyöriä narttuja kuten silloin kun oli nuori. He naivat rahan takia, en tiennyt sitä silloin, Tyson latoi Hotboxin’ with Mike Tysonissa.

– Se oli hauskaa silloin, mutta kun tulee vanhemmaksi, se ei enää ole sitä. Naiminen ympäri vuorokauden ei ole enää hauskaa. Sitä haluaa itse pitää rahansa, jos ymmärrätte.

Tyson myöntää samalla rahankäyttönsä olleen täysin holtitonta ja liittyneen usein seksiin.

– Rahan antaminen suunnilleen s…nan jokaiselle, juhlat jokaisen kanssa, heidän äitiensä, siskojensa, serkkujensa kanssa naiminen… orgiat. Olin hullu. Olin niin sairas, eikä minulla ollut aavistustakaan siitä. Ostin paljon autojakin tytöille.

– Olin täysin vailla kontrollia – join, söin ja nain.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.