Mäkihyppylegenda Toni Nieminen avautui tuskastaan tunteikkaassa kirjoituksessaan – ”Kaikki on mennyt rikki ja sattuu enemmän kuin koskaan”

© Kuva: Getty Images

Mäkihyppylegenda Toni Niemisen kulunut vuosi on ollut varsinaista myllerrystä. Alkuvuodesta hän erosi vaimostaan Heidistä ja paljasti samalla seurustelevansa uuden kumppanin Anskun kanssa.

Toni ja Ansku erosivat hiljattain ja nyt entinen mäkikotka on avautunut tunteistaan Instagramissa.

– Se tunne kun istut yksin autossa ja katsot ikkunasta kun tutut maisemat jää taakse. Kaikki ajatukset tulee yhtenä ryöppynä. Tämä jakso tarjoili helposti yhden elämän verran kokemuksia ja uusia rakkaita ihmisiä, Nieminen kirjoittaa.

–  Viimeisimpänä sain kokea palasen jotakin tosi aitoa ja kaunista. Kuvittelin sen olevan vahvempaa kuin mikään. Vaikka nyt mielessä pyörii kaikki mikä on mennyt rikki ja sattuu enemmän kuin koskaan, niin jotenkin haluan uskoa että kaikella on tarkoituksensa, hän jatkaa.

Hän kertoo uskovansa tulevaisuuteen rankkojenkin kokemusten jälkeen.

– Viimeisimpänä sain kokea palasen jotakin tosi aitoa ja kaunista. Kuvittelin sen olevan vahvempaa kuin mikään. Vaikka nyt mielessä pyörii kaikki mikä on mennyt rikki ja sattuu enemmän kuin koskaan, niin jotenkin haluan uskoa että kaikella on tarkoituksensa. Ehkä palaan tältä matkalta vahvempana ja parempana ihmisenä.