Koronakesän Turun Paavo Nurmi Games keskittyy ydinasiaan.

– Näissä poikkeusoloissa järjestetään niin tasokas ja kansainvälinen yleisurheilukilpailu kuin mahdollista, sanoo kilpailua järjestävän PN Turku Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen.

Keihäänheiton saksalainen olympiavoittaja Thomas Röhler on valmis kilpailemaan Turussa 11. elokuuta. Samoin Ruotsin kiekkotähti Daniel Ståhl, jos se vain on teknisesti mahdollista.

– Käymme parasta aikaa manageri managerilta läpi ulkomaisten urheilijoiden tilannetta ja olemme valmiina, jos matkustus- ja muita rajoituksia aletaan purkaa eri maissa, Salonen sanoo.

Paavo Nurmi Gamesiin on tulossa myös koko yleisurheilun kotimainen kärkikaarti, joka kilpailee kaksi päivää myöhemmin samalla stadionilla nelipäiväisissä Kalevan kisoissa.

– Turussa on hyvä rata, joten siellä on kiva kilpailla heti Paavo Nurmi Gamesin perään Kalevan Kisat. Naisten 100 metrin aitajuoksussa tulee toivottavasti hurja taistelu Kalevan kisojen voitosta, Nooralotta Neziri hehkuttaa.

– Juoksin ennätykseni viime vuonna Turussa. Toivottavasti pääsen jahtaamaan sitä myös tänä kesänä, estejuoksija Topi Raitanen muistelee viime kesän Paavo Nurmi Gamesia.

Lähde: Urheiluliiton tiedote