Tunnettu nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn alkaa tuskastua koronarajoituksiin ja urheilutapahtumien puutteeseen. Hearn on paljastanut suunnitelmansa tuoda nyrkkeilyottelut takaisin saarivaltakuntaan ja järjestää ne omassa puutarhassaan kartanonsa mailla Essexissä Lontoon liepeillä.

Hearnin omistaman Matchroom Boxingin päämajan ”takapihalla” riittää tilaa ja hän on valmis sijoittamaan yli miljoonan suunnitelmaan, jonka mukaan heinäkuussa oteltaisiin neljänä peräkkäisenä lauantaina. Paikan päälle rajoitusten takia pääsisi vain 90 ihmistä.

– Taloudellisesti tämä on meille tuskaa, mutta kaiken sen työn jälkeen, jota olemme viimeisten kymmenen vuoden aikana tehneet, en aio antaa nyrkkeilyn vajota uudestaan. Siinä missä muut miettivät areenoita ja tyhjiä saleja, meidän suunnitelmamme on erilainen, Hearn kertoi Daily Mailille.

– Kuvitelkaa. On kesä, talossa palavat kaikki valot, Canary Wharf näkyy horisontissa ja ilotulitteet paukkuvat. Sitten kumpareen yli astelevat Dillian Whyte ja Alexander Povetkin valtavaan taisteluun nurmikollani.

Jokaisena neljänä lauantaina on tarkoitus käydä viisi ottelua ja nyrkkeilijät ovat kaikki brittiläisiä tai pysyvästi Isossa-Britanniassa asuvia. Ottelut on luonnollisesti tarkoitus televisioida ja Hearnin mukaan suunnitelmat majoituksen, koronatestauksen ja kaiken oheistoiminnan osalta etenevät hyvää vauhtia.

– Emme vain voi tuoda nyrkkeilyä takaisin jossain pimeässä studiossa. Olemme rakentaneet tuotteemme pintakiillon, seksikkyyden ja draaman pohjalle. Haluamme luoda gladiaattorihenkisen ympäristön, joka ei ainoastaan varmista mukaansatempaavaa katsottavaa, vaan myös ottelijoille puitteet otella parhaalla tasollaan, Hearn visioi.