UFC palaa tositoimiin, mutta Conor McGregor kävi kellokaupoilla – 100 000 euroa tällaisesta rannekellosta

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

UFC on palaamassa tositoimiin Jacksonvillessa sunnuntain vastaisena yönä, mutta supertähti Conor McGregoria ei UFC 249 -tapahtumassa nähdä. McGregorilla onkin ollut hyvin aikaa miettiä mihin aiempia tienestejään käyttää ja hän on tehnytkin hankintoja – kellon.

Ihan mitä tahansa ajannäyttäjää McGregor ei toki hankkinut. Patek Philippen ”The Hulk” -kelloa on valmistettu vain 25 kappaletta ja ”The Notorious” osti numeroidun kappaleen 12 – sama numero kuin hänen omalla viskibrändillään. Eikä kynttilää kätketty vakan alle, vaan yksityiskohtainen esittely löytyi nopeasti Instagramista.

Kellon hinta? Pyöreä summa eli 80 000 puntaa – liki 100 000 euroa. Summalla toki saakin sitten krokotiilinnahkaa rannekkeeseen, platinaa kellotauluun ja yksilöllisen värimaailman aitona kultasepäntyönä. Kello toimitetaan myös kohtuullisen huomiota herättävässä laatikossa, kuten McGregor auliisti esittelee.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!