UFC:n ”Fight Island” pysyy yhä salaisuutena – ”Kolme tai neljä tapahtumaa kesäkuussa”

© Kuva: Getty Images

UFC-pomo Dana White esitteli jo huhtikuussa ”Fight Island” -suunnitelmansa eli saaren, jossa järjestetään vapaaottelutapahtumia kaikkien tarpeellisten fasiliteettien ympäröimänä. Saaren sijainti on edelleen salaisuus, mutta kesäkuussa toiminnan on määrä käynnistyä.

White ei halunnut edelleenkään paljastaa tarkempia yksityiskohtia.

– Olen hyvin innoissani asiasta. Juuri nyt tähtäämme kesäkuuhun ja kolmeen tai neljään tapahtumaan kuukaudessa. Aion itse olla saarella kuukauden, luultavasti olen siellä koko heinäkuun, White sanoi ESPN:lle.

Virallista tietoa UFC ei ole ilmoittanut, mutta on hyvin mahdollista että mahdollisesti muualta peruuntuvia tapahtumia järjestettäisiin pysyvästi ”Fight Islandilla” kesäkuun lopusta aina heinäkuun loppuun saakka.