”En ole mikään sijaisottelija, en lähde mukaan” – Conor McGregor ajoi itse itsensä paitsioon

© Kuva: Getty Images

UFC-supertähti Conor McGregorin lopettamispäätöksen taustoja on punnittu monella taholla. Oma osuutensa vaikuttaisi olevan irlantilaisen omalla suhtautumisella tarjottuihin oteluihin.

Koronatilanne sekoitti myös UFC-tilanteen melkoisen pahasti ja McGregorin sarjassa etenkin Khabib Nurmagomedovin jääminen Venäjälle karanteeniin muutti tilannetta. Väliaikainen mestari Tony Ferguson ja Justin Gaethje kohtasivat sittemmin, mutta paikka olisi ollut tarjolla McGregorillekin.

– Conorilla oli tilaisuus tarttua siihen paikkaan, jos Tony tai Khabib jostain syystä jäisivät pois, UFC-pomo Dana White kertoi Sun Sportsin mukaan.

– Hän tuli takaisin ja sanoi ’En ole mikään sijaisottelija, en lähde siihen’- Hän olisi nyt matkalla mestaruusotteluun, jos olisi lähtenyt otteluun. Hän ei lähtenyt, Gaethje lähti, joten [voiton myötä] Gaehtje on nyt sillä paikalla.

White kuitenkin teki selväksi, että McGregorin päätös tuli jo ennen kuin Nurmagomedovin jääminen sivuun ottelusta oli tiedossa eli perustui sinällään vain olettamukseen.