UFC-supertähti Conor McGregorin ilmoitus uransa päättämisestä tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Hyvin nopeasti moni epäili ilmoitusta hätiköidyksi ja ennakoi McGregorin pyörtävän päätöksensä nopeasti. Nyt irlantilainen on kuitenkin avannut enemmän taustoja.

McGregorin mukaan hän ei yksinkertaisesti nähnyt edessään sellaista haastetta tai mahdollisuutta, jota olisi innolla odottanut. Samalla tuli myös piikkiä muiden ottelijoiden suuntaan.

– Käyn läpi vastustajavaihtoehtoja ja ei ole oikeastaan mitään tällä hetkellä. Ei mitään, joka saisi minut innostumaan. Homma ei vain kiinnosta minua ja se siitä, McGregor kuittasi ESPN:lle.

– Heidän olisi pitänyt vain antaa pallon pyöriä.

McGregorin mielestä isoja otteluita on siirretty liikaa ja liian pitkälle, eikä varmuutta otteluiden ajankohdista ole edelleenkään.

– Miksi he työntävät sitä [Khabib Nurmagodenovin ja Justin Gaethjen] kohtaamista syyskuulle. Nyt tiedetään mitä tapahtuu syyskuussa, sitten syyskuussa tapahtuu jotain muuta ja sitä ei tapahdukaan.

– Minulla oli suunnitelma ja tapa toimia, joka oli oikea. Mutta mitä vain sanon, sitä vastaan ollaan ikään kuin osoitettaisiin jonkinlaista valtaa. Olisi pitänyt vain sopia ottelusta – minä ja Justin väliaikaisesta mestaruudesta – ja antaa asioiden edetä omalla painollaan, McGregor pauhasi.