Jorma Kinnusen tai Kimmo Kinnusen saavutuksia ei tarvitse suomalaiselle tai maailmanlaajuisellekaan yleisurheiluväelle kerrata. Isä ja poika ovat keihäänheiton legendoja kumpikin ja nyt sarja on saamassa jatkoa Kimmon pojan Jamin myötä.

Isänsä valmentama Jami Kinnunen paiskasi lauantaina Kuortaneella ennätyksensä uusiksi ja lähestyy hyvää vauhtia 80 metrin rajaa. Uudet ennätyslukemat kirjataan nyt lukemin 79.12.

Ihan puskista uudet ennätyslukemat eivät heittäjälle itselleen tulleet.

– Sanoin parille ihmiselle ennen kisaa, että olisin pettynyt, jos en pääsisi nyt oman ennätyksen lähelle, Kinnunen kertoi Suomen Urheiluliiton verkkosivuilla.

– Sanoin viime kauden jälkeen, että nyt lopetetaan leikkiminen ja aletaan heittämään. Se on käytännössä tarkoittanut, että olen harjoittelussa pystynyt paremmin erottamaan olennaisen ja epäolennaisen, 25-vuotias Kinnunen sanoo.