”Kuole siihen, me toivomme sitä” – Novak Djokovicille vihaviestejä koronaskandaalin myötä

© Kuva: Getty Images

Tenniksen supertähti Novak Djokovicin ideoima Adria Tour vaikutti pitkään erinomaiselta idealta. Tennisturnaus keskellä vaikeita aikoja kiinnosti pelaajia ja katsojia, kunnes koronatapauksia alkoi nousta esille.

Useampikin pelaaja on kuitenkin saanut tartunnan ja turnaus päättyi viime viikonloppuna Kroatiassa melkoisen skandaalimaisissa tunnelmissa Grigor Dimitrovin positiivisen näytteen jälkeen, Itsekin koronatartunnan saanut Djokovic on nyt joutunut nimenomaan Kroatiassa sylkykupiksi.

Tunnelmia kuvaa hyviin Splitissä talon seinään ilmestynyt graffiti.

”Kuole Djokovic. Kuole siihen, me toivomme sitä. Terveisiä Splitistä”, graffiti julisti.

Poliisi on ottanut tapauksen erittäin vakavasti etenkin kun Kroatia sulki rajansa Serbiaan keskiviikkona osittain koronatilanteeseen vedoten. Vanhat vihat tuntuvat nousevan vahvasti esille, sillä Djokovic on serbi.