”Minun piti joka maanantai lähettää kuva itsestäni alusvaatteissa” – pyöräilijättären ihmeellinen selitys dopingille

© Kuva: Getty Images

Ranskalainen pyöräilijä Marion Sicot kärsii parhaillaan viime vuonna saamaansa neljän vuoden kilpailukieltoa jäätyään dopingtestissä kiinni EPO:n käytöstä. Sicot pyrkii kuitenkin lieventämään tuomiotaan varsin omintakeisella perusteella.

28-vuotias Sicot ei sinänsä kiistä EPO:n käyttöä tai väitä rangaistustaan epäoikeudenmukaiseksi.

– Ansaitsin sen, Sicot sanoi Blickille.

Samalla hän kuitenkin vetoaa siihen, että hän ajautui tilanteeseen jouduttuaan valmentajansa – tai tallin urheilujohtajan – Marc Bracken nöyryyttämäksi.

– Hän sanoi, että olen liian lihava. Minun piti joka maanantai lähettää kuva itsestäni alusvaatteissa – sekä edestä että takaa, Sicot kertoi vuosina 2016-19 jatkuneesta käytännöstä, joka oli edellytyksenä hänen jatkamiselleen pyöräilyjoukkueessa ja väittää EOP:n käyttönsä johtuneen näistä vaatimuksista.

Nämä kuvat eivät kuitenkaan riittäneet valmentajalle.

– Yhtenä päivänä hän pyysi intiimimpejä kuvia; stringeissä, Sicot kertoi ja sanoi siinä vaiheessa päättäneensä viheltää pelin poikki..

Sicot on jättänyt nyt kanteen Brackea vastaan ja syyttää niin häntä kuin toissijaisesti belgialaista Doltcini-Van Eyck -tallia seksuaalisesta häirinnästä ja hänen pudottamistaan joukkueesta sen jälkeen, kun hän kieltäytyi lähettämästä enää uskaliaita kuvia.

Brackea vastaan vastaavanlaisia syytöksiä on esittänyt myös 24-vuotias amerikkalainen Sara Youmans.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.