Mitä ihmettä? Huippu-urheilija jäi kiinni dopingista – Käryn syyksi paljastui suklaapatukka!

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltalainen seiväshyppääjä Cole Walsh sai tammikuun lopulla kolmen kuukauden kilpailukiellon positiivisen dopingnäytteen vuoksi. Näytteestä löytyi jäännöksiä kannabiksen vaikuttavana aineena tunnettavasta THC:sta.

24-vuotias on nyt paljastanut positiivisen tuloksen johtuneen suklaapatukasta. Hän on jo kärsinyt kilpailukieltonsa.

– Söin THC:tä sisältäneen suklaapatukan, koska se auttoi minua nukkumaan lennon aikana. En kuvitellut sen jättävän kehooni niin paljon THC:tä, että dopingtesti olisi positiivinen, Walsh kirjoitti Instagram-tilillään.

Walsh sijoittui Qatarin vuoden 2019 MM-kisojen seiväshypyssä kymmenenneksi. Hänen ennätyksensä on viime vuonna ulkona hypätty 583.