Naisottelijan viettelevä salivideo sai kilpasiskon raivostumaan – Lopputuloksena kissatappelu: ”Olet vain strippari miehille”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelija Valerie Louredan julkaisema tanssivideo sosiaalisessa mediassa on saanut kilpasiskon raivon partaalle. Loureda tanssii kuntosalilla treenivaatteissaan ja heiluttaa takamustaan kameralle.

Amerikkalaisen UFC-ottelija Macy Chiassonin mielestä video tekee hallaa naistaistelijoiden maineelle.

– En v***u kestä enää. Tämäkö on se viesti, jonka haluamme välittää tuleville johtajillemme ja ällöttäville jo valmiiksi seksistisille miehille. Olemmeko mukana taistellaksemme ja ollaksemme roolimalleja vai vain esiintyäksemme miehille ja stripataksemme? Chiasson avautui Twitterissä.

Loureda vastasi Chiassonille takaisin samalla mitalla.

– Tyttö, pistät muita naisia matalaksi nostaaksesi itseäsi. Kuka sanoi minun tekevän mitään miesseuraajilleni? Olen harrastanut kamppailulajeja kaksivuotiaasta saakka, ja minulla on muita kiinnostuksen kohteita, kuten tanssiminen. Niin kuin sinua kiinnostavat tatuoinnit, latasi Loureda.

22-vuotias Loureda on otellut kaksi kertaa ammattilaisena. Bellator-organisaatiossa kamppaileva jenkkiottelija on voittanut molemmat taistonsa. 28-vuotias Chiasson on puolestaan yksi UFC:n tähtinaisottelijoista. UFC-rekordi on 6–1.