Paige VanZant kuuluu UFC:n suuriin nimiin ja on naisten sarjoissa varmasti tunnetuin ottelija. Tämä ei kuitenkaan näy palkkapussissa – tai ei ainakaan sillä lailla kuin VanZant näkisi itse ansaitsevansa.

Menestys ja näkyvyys eivät ole tuoneet maallista mammonaa.

– Olen ollut UFC:ssa nyt kuusi vuotta ja koko tämän ajan olen – tämä on ihan hullua – ollut samalla sopimuksella kuin olin ennen kuin ottelin Rosea [Namajunas] vastaan 22-vuotiaana ja nyt olen 26-vuotias, VanZant sanoi ESPN:lle.

Korvaus on kohtuullinen, mutta VanZant kokee, että voisi ansaita enemmänkin. Miljoona seuraajia somessa vetävä kaunotar tuskin on tässä ihan väärässäkään.

– Saan 46 000 [dollaria] kun tulen paikalle ja toiset 46 000, jos voitan. En piilottele tätä koska kaikki tietävät. Voin tehdä paljon enemmän rahaa mainostamalla brändejä Instagramissa ja se kertoo jo aika paljon.

– Miksi lähtisin pois tästä kaikesta menestyksestä mitä minulla on? Tein suuremman tilin ’Tanssi tähtien kanssa’ -ohjelmassa kuin olen tehnyt koko UFC-urallani yhteensä – kaikki ottelut, kaikki voitot, kaikki bonukset laskien, VanZant laskee.

Kehiä VanZant ei sanojensa mukaan kuitenkaan ole jättämässä ainakaan tässä vaiheessa.

– Rakastan taistelemista. Tuntuu vain siltä, että tavallinen jatko sopimukseen ei ole se mitä haluan. Haluan osoittaa arvoni ja haluan ihan uuden sopimuksen.