Annimari Korte, Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske kohtaavat toisensa Jyväskylässä – Tarjolla hyvät bonukset

© Kuva: Getty Images
Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Aiturihuiput Annimari Korte, Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske kohtaavat Motonet GP -sarjan avauksessa Jyväskylässä keskiviikkona.

Se on yksi kilpailun huippuhetkistä, muttei suinkaan ainoa. Harjun kentällä kilpailee iso ja laadukas joukko yleisurheilun kotimaisia huippuja. Tarjolla on myös hyvät bonukset.

Kilpailussa urheilijoilla on kannustimena tulosbonus ja lisäksi Kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) pistetaulukon mukaan kisan parhaalle urheilijalle on luvassa 1000 euron palkinto.

Vaikkei EM- ja olympiakisoja tänä vuonna järjestetä, Jyväskylän Motonet gp:n järjestäjät haluavat palkita urheilijat kovista suorituksista. Mikäli urheilija rikkoo Pariisin EM-kisarajan Jyväskylässä hän saa 200 euron bonuksen. Tulosbonus olympiarajan rikkomisesta on 600 euroa.

Hiljattain Espoossa 100 metrin aitajuoksussa kansainvälisen tason huippuajat 12,81, 12,91 ja 12,98 juosseella aiturikolmikolla on Jyväskylässä kaksi juoksua.

Kortteen, Nezirin ja Hurskeen ohella kilpailussa ovat mukana myös vahvasti kauden aloittaneet Lotta Harala ja Anni Siirtola.

Lähde: Urheiluliitto


Colorado Avalanche voittoon – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Casino Winnerille ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ ennakkoveto Avalanchen 1×2 -voitolle.
3. Jos Avalanche voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ bonusrahaa.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!