Tyson Fury vei WBC-liiton nyrkkeilyn raskaan sarjan mestarin tittelin Deontay Wilderilta kaksikon toisessa kohtaamisessa helmikuussa. Sovittuna on jo kolmaskin kohtaaminen ja Fury odottaa saavansa toisenlaisen vastuksen kuin viimeksi.

”Gypsy Kingin” ja ”Bronze Bomberin” kohtaaminen on alustavasti sovittu Las Vegasiin joulukuun 19. päivälle. Fury katsoo jo nyt kohti joulun aikaa.

– Tiedätte että otan jokaisen ottelun todella, todella vakavasti, Fury sanoi Gary Newbon Sports Showssa.

– Deontay Wilder on erittäin vakavasti otettava vastustaja ja hän tulee vetämään todella kovan valmistautumisleirin. Tiedän että hän haluaa voittaa enemmän kuin koskaan tämän ottelun, sillä hän ei ole koskaan aiemmin hävinnyt.

Fury painottaa nimenomaan sitä, että Wilderilla on paljon todistettavaa.

– On hänen hetkensä näyttää, että hän pystyy palaamaan ja tulla toistamiseen raskaan sarjan mestariksi. Hän tulee olemaan tässä ottelussa vaarallisempi kuin koskaan ennen.

– Olen oppinut urallani, ettei ketään kannata laskea pois pelistä. Näin on minullekin käynyt. Mies joka on hävinnyt edellisen ottelunsa, joka on pudotettu kanveesiin, johon kaikki ovat menettäneet luottamuksensa, on aina vaarallinen mies.