Nyrkkeilyn suuret nimet ovat kevään ja kesän aikana innostuneet joko julkaisemaan itse tai kysyttäessä luettelemaan listoja kaikkien aikojen parhaista nyrkkeilijöistä. Listoja on tehty niin yleisesti kuin sarjakohtaisesti sekä myös erilaisten ominaisuuksien perusteella.

Viimeisimpänä listauksensa on kertonut ex-maailmanmestari ja koko uransa tappioitta nyrkkeilyt Floyd Mayweather. Kun mies – perustellustikin toki – käyttää itse itsestään nimitystä ”The Best Ever”, ei tule yllätyksenä, että Floyd Mayweatherin mielestä nyrkkeilyhistorian paras on Floyd Mayweather.

– Täytyy ottaa mukaan Pernell Whittaker, samoin Roberto Duran – pistätte minut tiukan mietinnän eteen, Mayweather sanoi Fat Joe’s Instagram Livessa ja nimesi kaksikon listalleen itsensä perään.

Mayweatherin TOP5-listalle mahtui myös yksi raskaan sarjan nyrkkeilijä, ei kuitenkaan sen enempää Muhammad Ali kuin Mike Tysonkaan.

– Jos otamme raskassarjalaisia, niin rehellisesti sanoen valintani on Larry Holmes. Hän voitti kaikki omana aikanaan ja kun Mike Tyson löi hänet, hän hävisi nälkäiselle nuorelle mestarille ja itse palasi otteluun oltuaan vuosikausia jo lopettanut, Mayweather perusteli.

Viidenneksi listalle mahtui vielä Aaron Pryor, joka voitti yhtä lukuun ottamatta kaikki 40 ammattilaisotteluaan ja niistä 35 tyrmäyksellä.