”En tosiaan halua maalata itsestäni kuvaa sankarina” – UFC-tähti hengenpelastajana puistossa

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä 4. heinäkuuta oli koitua kohtalokkaaksi miehelle, joka makasi kuumassa auringossa puistossa. Ohikulkijoiden tarkkaavaisuus kuitenkin pelasti miehen – yhtenä näistä ohikulkijoista oli UFC-supertähti Jon Jones.

Jones kertoi tapahtumasta Twitterissä jälkeenpäin. Ohikulkijat olivat havainneet miehen, joka vaikutti kärsivän vakavasta nestehukasta ja makasi suorassa auringonpaahteessa puistossa. Jones ja muut raahasivat miehen varjoon ja juotti tälle pakolla nelisen pulloa vettä ja miehen hiukan toivuttua tarjosivat hänelle myös hot dogia.

– Ryhmä tosiaan uskoo, että me pelastimme tämän miehen hengen. Tunti mahtavalta, ne miehet ja naiset olivat sankareita, Jones ylisti.

– En tosiaan halua maalata itsestäni kuvaa sankarina. Olin rehellisesti sanottuna paljon ylpeämpi ryhmäni jäsenistä.

Toisilleen tuntemattomien ihmisten mukana oli myös lapsia.

– Jotkut nuoremmista lapsista pääsi oppimaan pari arvokasta asiaa tänään, Jones uskoi.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)